Wie zit er achter Baru Decor?

 

De term van je hobby je werk maken is bij iedereen wel bekend. Zo is het begonnen bij Baru Decor. Baru Decor is opgericht door mij: Ramona. Door de jaren heen vragen vrienden mij om advies omtrent interieur. Ondanks dat ik destijds doorgestudeerd heb in een hele andere richting, bleef ik altijd bezig met interieur en creativiteit. Alles in huis pak ik het liefst zelf aan.  Zo is het wrappen ook ontstaan. Na vele positieve reacties van mijn eerste gewrapte keuken stroomden de aanvragen binnen. Het gaf me een goed gevoel om mensen zo blij te maken met hun vernieuwde keuken dat ik er mijn eigen onderneming van heb gemaakt. Door middel van een cursus als aanvulling heb ik de fijne kneepjes van dit mooie vak geleerd. Ik haal er dan ook veel voldoening uit om een fijn thuiskomen voor mensen te creëren. 
Mijn afgeronde studie Interieuradvies en interieurwrapping komen in combinatie mooi tot zijn recht.

Waar wij voor staan

Persoonlijke benadering

Korte lijntjes, persoonlijk contact

 

Transparantie

U weet precies waarvoor u betaalt

 

Kwaliteit

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen

 

Service

Snelle service, 100% klanttevredenheid

 

 

 

 

 


Wat klanten van ons vinden

"We hadden 4 jaar een nieuwe keuken in donkere uitvoering. Heel mooi van kleur maar helaas als de zon op de deurtjes scheen was de keuken niet om aan te zien. Om na 4 jaar alweer een nieuwe keuken aan te schaffen was wel erg ver gezocht. 
Bij bezoek van Baru Decor hadden we al gelijk een veilig gevoel om onze keuken geheel te laten wrappen.
Tijdens de werkzaamheden was er persoonlijke interesse en gezelligheid.
Het resultaat is grandioos".

-Cees-

“Ik ben enorm enthousiast over Baru Decor en specifiek Ramona. Met dank aan haar wrapkunsten zien mijn kasten er weer uit als nieuw en passen ze ook nog helemaal bij mijn nieuwe huisstijl. Ramona is niet zomaar tevreden en dat is ook te zien aan de superstrakke afwerking. Voor wrap-praktijken in de toekomst zou ik zeker weer een beroep doen op Baru Decor. “

-Amber-

“Ik had een hoogglans zwarte keuken en dat kostte me iedere dag veel tijd om het schoon te maken. Met de gewrapte matte keuken ben ik binnen 5 minuten klaar. Hoe geweldig is dat. Alles zit er perfect op. Ik ben er dik tevreden over en ben helemaal weg van mijn keuken. Bedankt. “ 

-Anushka-

”Helemaal blij met mijn keukenwrap. Het maakt echt een verschil met wat het voorheen was. Ik kan nu zeggen dat ik mijn keuken mooi vind dankzij Ramona. Thanks again!” 

-Ivan-

“Ik ben zeer tevreden over de keuken make-over. Echt een aanrader en fijn om voor een voordelige prijs een hele nieuwe look te krijgen.”

-Chantifa-

Wij zijn blij met onze keuken die door Baru Decor is aangepakt. We hebben het gevoel dat we een compleet nieuwe keuken hebben. Dit zonder daar de hoofdprijs voor te hebben betaald, wat je normaliter voor een nieuwe keuken kwijt zou zijn geweest. Ramona denkt goed met je mee en geeft advies. Onze wensen als klant werden gehoord. Ze werken erg netjes en precies. Al met al een mooie uitbesteding.
                                  -Laurien- 

Ik heb mijn eerste huis gekocht maar het moest nog wel naar mijn smaak ingericht worden. Het was voorheen een pastelblauwe keuken. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat! Ramona heeft binnen een aantal dagen mijn keuken als nieuw gemaakt en iedereen die de keuken ziet vindt hem prachtig. Vooral de kwaliteit van de folie is schitterend, heel sterk.
De gewrapte keuken maakt mijn huis zo helemaal af! 
                                      -Jara-